Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas

Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - NatasA megfelelő kültéri világítás nagyon fontos a kert hangulata szempontjából. Natas kültéri fali lámpával minden rendben! Ez a hangulatkeltő teljesen otthon érzi magát egy ipari kertben. Acélból készült és rozsdabarna... Több információ

Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Kulteri fali lámpák
Gyártó QAZQA
Eladó lampaesfeny.hu
Ajánljuk Kulteri fali lámpák QAZQA

Árkategória:Termékleírás

Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natasa következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas
Kulteri fali lámpák,

Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas

11 095 Ft

Teljes Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas termékleírás

A megfelelő kültéri világítás nagyon fontos a kert hangulata szempontjából. Natas kültéri fali lámpával minden rendben! Ez a hangulatkeltő teljesen otthon érzi magát egy ipari kertben. Acélból készült és rozsdabarna színű. Ennek a kültéri fali lámpának a hossza 20,8 cm, szélessége 23,8 cm és magassága 21,8 cm. A kültéri fali lámpa E27-es csatlakozóval rendelkezik. Ügyeljen arra, hogy ezt a fényforrást külön rendelje meg. A kültéri fali lámpa IP-értéke IP44. Ez alkalmassá teszi védett kültéri területekre. Natas szabályozható, fényerőszabályzó nem tartozék. Döntse el, milyen hangulatot szeretne teremteni a kültéri fali lámpa elsötétítésével. Kiegészítés a kültéri teredhez, Natas!

A lampaesfeny.hu webáruházban a kulteri fali lámpák kategóriából a Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas) terméket 11 095 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Kulteri fali lámpák,

Gyártó

QAZQA

Eladó

lampaesfeny.hu

Ár

11 095 Ft

EAN

8718881141911

Gyakran ismételt kérdések a Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas?

A Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas terméket 11 095Ft-tól vásárolhatod meg a lampaesfeny.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas terméket?

A Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas terméket például a lampaesfeny.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas Megnézheted a lampaesfeny.hu oldalon.


❓ Mi a Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - NatasEAN kódja?

A Ipari kültéri fali lámpa rozsdabarna kerek IP44 - Natas termék EAN kódja: 8718881141911Még több terméket keresél a qazqa gyártótól?


Katalógusunkban az qazqa márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb qazqa termékeinek kínálatát.