LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér

LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehérKompakt LED-es kültéri fali reflektor Endura Pro Spot négy választható fénybeállítással Az Endura Pro Spot LED kültéri fali reflektor kompakt fényforrás a precíz megvilágításhoz. Kültéri területek, bejáratok és... Több információ

Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Kültéri lámpák
Kültéri fali lámpák
Kültéri fali lámpák mozgásérzékelővel
Gyártó LEDVANCE
Eladó feny24.hu
Ajánljuk Kültéri fali lámpák mozgásérzékelővel LEDVANCE

Árkategória:Termékleírás

LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehéra következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér

37 990 Ft

Teljes LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér termékleírás

Kompakt LED-es kültéri fali reflektor Endura Pro Spot négy választható fénybeállítással Az Endura Pro Spot LED kültéri fali reflektor kompakt fényforrás a precíz megvilágításhoz. Kültéri területek, bejáratok és árkádok fényforrásaként használható. Az univerzális fehér fényű, forgatható lámpafej igény szerint megvilágítja a kültéri területet. Négy beállítási lehetőség választható: 6 órás állandó fény, készenléti üzemmód, bekapcsolás mozgáskor vagy szürkületkor. Ezen túlmenően az IK05 ütésállósági besorolás biztosítja, hogy a polikarbonát ház akár egy ökölcsapást is kibír, és az IP55 védelmi osztály megfelelő védelmet nyújt a szennyeződés és az erős eső ellen is. Még a -20 °C-tól 40 °C-ig terjedő környezeti hőmérséklet sem jelent gondot az időjárásálló LED-es reflektornak. Ezenkívül a reflektor beépített mozgásérzékelővel is rendelkezik, amelynek érzékelési tartománya 12 méter, a nappali fényküszöb 1-1 000 lux, az időbeállítás pedig két másodperctől 15 percig terjed. A korábban OSRAM márkanév alatt ismert új LEDVANCE termékek a legmagasabb minőségi szabványokat ötvözik a modern dizájnnal.

A feny24.hu webáruházban a kültéri fali lámpák mozgásérzékelővel kategóriából a LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér) terméket 37 990 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Kültéri lámpák, Kültéri fali lámpák, Kültéri fali lámpák mozgásérzékelővel,

Gyártó

LEDVANCE

Eladó

feny24.hu

Ár

37 990 Ft

EAN

4058075228863

Gyakran ismételt kérdések a LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér?

A LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér terméket 37 990Ft-tól vásárolhatod meg a feny24.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér terméket?

A LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér terméket például a feny24.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér Megnézheted a feny24.hu oldalon.


❓ Mi a LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehérEAN kódja?

A LEDVANCE Endura Pro Spot érz. LED spot 8W fehér termék EAN kódja: 4058075228863Még több terméket keresél a ledvance gyártótól?


Katalógusunkban az ledvance márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb ledvance termékeinek kínálatát.