5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer

5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer



Dimmelhető LED mennyezeti rendszer Elta két rugalmas lámpatesttel A 360 cm hosszú Elta LED mennyezeti lámpatest 360 cm-es hosszával tágas, nagy felületű és világos megvilágítást igénylő helyiségekbe alkalmas. A lámpatest... Több információ

Elérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Belső lámpák
Mennyezeti lámpák
Gyártó Rothfels
Eladó feny24.hu
Ajánljuk Mennyezeti lámpák Rothfels

Árkategória:



Termékleírás

5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszera következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer
Belső lámpák, Mennyezeti lámpák,

5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer

209 990 Ft

Teljes 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer termékleírás

Dimmelhető LED mennyezeti rendszer Elta két rugalmas lámpatesttel A 360 cm hosszú Elta LED mennyezeti lámpatest 360 cm-es hosszával tágas, nagy felületű és világos megvilágítást igénylő helyiségekbe alkalmas. A lámpatest három, kiváló minőségű, matt nikkelezett alumíniumból készült egyedi elemből áll, amelyekbe összesen 15 melegfehér Citizen márkájú LED-et építettek be. Szinte láthatatlanok a vékony acélkábelek, amelyekkel a lámpatestet a mennyezethez rögzítik. A kis, észrevétlen rögzítési pontok optikai súlytalanságot kölcsönöznek a lámpatestnek, amit a karcsú kialakítás tovább fokoz. Az egyes alumíniumcsövek forgócsuklókon keresztül kapcsolódnak egymáshoz, így a lámpatest alakjának alig vannak korlátai. Hosszú és keskeny helyiségekben például ajánlott a lámpatestet a lehető legegyenesebben felszerelni, hogy az Elta maximális hosszát teljes mértékben kihasználhassuk. Ha azonban a helyiség alaprajza inkább négyzet alakú, a mennyezeti lámpatest Z, U vagy L alakban is felszerelhető. Az Elta nagyfokú rugalmasságának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a legkülönbözőbb helyiségekhez. Az ebből a mennyezeti rendszerből sugárzó fényerő figyelemre méltó. Az 5000 lumen fényerejével az Elta széleskörű és átfogó megvilágítást biztosít a környezetében. A beépített LED-ek fényerőszabályzó funkciója ezért rendkívül praktikus. A hosszú élettartamú LED-ek fényereje könnyen szabályozható a fázis be- és fázis kikapcsoló fényerőszabályzóval. Bár az Elta hosszából adódóan leginkább mennyezeti lámpatestként telepíthető, függő lámpatestként való használata sem kizárt. A négy acélkábeles felfüggesztés a mennyezeten elhelyezett kábeldugókban végződik, amelyeken keresztül a lámpatest felfüggesztési hossza változtatható. Így legfeljebb 130 cm-es felfüggesztés lehetséges, így egy mennyezeti lámpatest pillanatok alatt átalakítható függőlámpává.

A feny24.hu webáruházban a mennyezeti lámpák kategóriából a 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer) terméket 209 990 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Belső lámpák, Mennyezeti lámpák,

Gyártó

Rothfels

Eladó

feny24.hu

Ár

209 990 Ft

EAN

4251096508505

Gyakran ismételt kérdések a 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer?

A 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer terméket 209 990Ft-tól vásárolhatod meg a feny24.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer terméket?

A 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer terméket például a feny24.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer Megnézheted a feny24.hu oldalon.


❓ Mi a 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszerEAN kódja?

A 5000 lumen - Elta LED mennyezeti rendszer termék EAN kódja: 4251096508505



Még több terméket keresél a rothfels gyártótól?


Katalógusunkban az rothfels márka termékei szerepelnek. Tekintse meg a varázspárna legjobb rothfels termékeinek kínálatát.