A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A LED chipek, LED alkatrészek királyának is nevezett superflux LED megjelenése teljesen új fejezetet nyitott a LED világítás történetében, akár a hobbi szinten világítástechnikával foglalkozók, akár a szakemberek számára is.

Bár a superflux LED minősége esetében kérdőjelet vethet fel az epoxy anyag, amiből a LED lencséje készül, hisz a DIP LED-ek kevésbé sikeres történetéből tudjuk, hogy a folyamatos oxidáció csökkentheti a fényáramot a használat során, ettől eltekintve azonban e termékek élettartamát a szakemberek mégis kedvezőbbnek ítélik. Mégpedig két szempontból!

Egyrészről a superflux LED minősége a nagyobb méretből adódó kedvező hőtermelés miatt vitathatatlan, ami lehetővé teszi széles hőmérséklet tartományban való üzemelését és kedvezőbb hűtését. Másrészről pedig az egyedi módon kialakított lencse nagy előny, ami a LED chip valós mérete ellenére széles sugárzási szöget biztosít.

A tulajdonképpeni nagy fényerő titka ugyanis a 120°-os sugárzási szög, ezzel pedig valóban széles az a terület, ahol a superflux LED-eket fel lehet használni. Akár közepes fényigényű helyen is megállja a helyét, s mivel RGB színekben is elérhető, így látványos, nagy fényerejű egyedi világítást is lehet belőlük készíteni.

Elmondhatjuk, hogy a superflux LED minősége valóban a tervezés és a különleges tokozás ötvözésének eredménye, ami a kiemelkedő fényerőt adja. Webáruházunkban széles superflux LED kínálatból válogathat és rendelhet könnyen, egyszerűen!Termékek a kategóriából

Állólámpa fekete Granny kerettel, 35 cm állítható - Parte
Új megjelenésű hiteles! Ez a gyönyörű Parte padlámpa nagyi kerettel a nagymamája régi lámpaernyőjét tervezi, de akkor stílusos a keret nyitott kialakításának köszönhetően. Ezáltal a fényforrás szépen feltűnik. Fekete fémből készült....

Astro Amas 320 kerámia fali lámpa, matt fehér
Időtlen kerámia falilámpa Amas 320 három szintes A három finoman ívelt téglalap alakú szintből álló falilámpa egyszerű kialakítása miatt az Amas szinte bármilyen belső stílushoz illik. A szinteknek köszönhetően, amelyek lehetővé...

Asztali lámpa Mattia vidéki ház stílusban
A Mattia kecsesen ívelt lámpakarral rendelkezik, amely krémszínű lámpaernyővel van ellátva. Made in Italy.

Csillár Imperia
A sugárzó fényesség és a több ezer szikrázó fényvisszaverődés teszi az Imperiát egyedülálló fényforrássá. Itt értékes kristályok találkoznak aranyozott sárgarézzel, csodálatos összképet alkotva.


Olvassa el más cikkeinket is


Tamáš Jókai

Tamáš Jókai

Tamáš Jókai egy elismert szerző és szakértő az LED termékek területén. Rendkívül tapasztalt és hozzáértő szakember, aki évek óta foglalkozik a világítástechnikával és az energiahatékony megoldásokkal. Jelenleg Magyarországon él és dolgozik, ahol számos vezető világítástechnikai vállalattal együttműködik.
Facebook-om