A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A LED chipek, LED alkatrészek királyának is nevezett superflux LED megjelenése teljesen új fejezetet nyitott a LED világítás történetében, akár a hobbi szinten világítástechnikával foglalkozók, akár a szakemberek számára is.

Bár a superflux LED minősége esetében kérdőjelet vethet fel az epoxy anyag, amiből a LED lencséje készül, hisz a DIP LED-ek kevésbé sikeres történetéből tudjuk, hogy a folyamatos oxidáció csökkentheti a fényáramot a használat során, ettől eltekintve azonban e termékek élettartamát a szakemberek mégis kedvezőbbnek ítélik. Mégpedig két szempontból!

Egyrészről a superflux LED minősége a nagyobb méretből adódó kedvező hőtermelés miatt vitathatatlan, ami lehetővé teszi széles hőmérséklet tartományban való üzemelését és kedvezőbb hűtését. Másrészről pedig az egyedi módon kialakított lencse nagy előny, ami a LED chip valós mérete ellenére széles sugárzási szöget biztosít.

A tulajdonképpeni nagy fényerő titka ugyanis a 120°-os sugárzási szög, ezzel pedig valóban széles az a terület, ahol a superflux LED-eket fel lehet használni. Akár közepes fényigényű helyen is megállja a helyét, s mivel RGB színekben is elérhető, így látványos, nagy fényerejű egyedi világítást is lehet belőlük készíteni.

Elmondhatjuk, hogy a superflux LED minősége valóban a tervezés és a különleges tokozás ötvözésének eredménye, ami a kiemelkedő fényerőt adja. Webáruházunkban széles superflux LED kínálatból válogathat és rendelhet könnyen, egyszerűen!



Termékek a kategóriából

Fairybell karácsonyfa pózna nélkül, 6 m
A Fairybell® magas és impozáns átmérőjű LED-fa számtalan, színesen világító LED-del díszít minden kültéri területet. - Védettségi osztály IP44 - pólus kiegészítőleg szükséges

Jieldé Aicler AID373 asztali lámpa, óceánkék
Az Aicler AID373 asztali lámpa mindig pontosan oda hozza a fényt, ahol szükség van rá, mivel mozgatható karjának és lábának köszönhetően a felhasználó egyéni igényeihez igazítható. A klasszikus henger alakú ernyő alumíniumból készült,...

LED akkus asztali világítás E231, fekete, dimm USB
Az alumíniumból és polikarbonátból készült E231 LED-es akkumulátoros asztali lámpa kültéri használatra készült, IP44 védettségi osztályú - 3 fokozatban dimmelhető (25 %, 50 %, 100 %) - fényidő akár 20 óra - 80 cm-es USB kábellel...

SEGULA LED izzó GU10 6,5W G80 izzószál dim. 2700K
Ennek a klasszikus gömb alakú izzószálakkal ellátott LED-lámpának a GU10-es foglalat a különlegessége, amely lehetővé teszi, hogy olyan lámpatestekben is használható legyen, amelyekbe korábban csak reflektorok voltak beépítve.- meleg...


Olvassa el más cikkeinket is


Tamáš Jókai

Tamáš Jókai

Tamáš Jókai egy elismert szerző és szakértő az LED termékek területén. Rendkívül tapasztalt és hozzáértő szakember, aki évek óta foglalkozik a világítástechnikával és az energiahatékony megoldásokkal. Jelenleg Magyarországon él és dolgozik, ahol számos vezető világítástechnikai vállalattal együttműködik.
Facebook-om