Viszonteladás

Kezdőlap / Viszonteladás

NÖVELJE TERMÉKPALETTÁJÁT AZ ULED TERMÉKEIVEL!

Hasonló területen dolgozik? Boltja van? Amennyiben termékeink minősége és árai elnyerte a tetszését, ne habozzon, bátran jelentkezzen viszonteladóink közé, és vegye igénybe nagykereskedelmi kedvezményeinket!

A jelentkezés egyszerű és gyors:

  • Regisztráljon áruházunkba és figyelmesen töltse ki a szállítási és számlázási címeket.*
  • Munkatársaink hamarosan megadják Önnek a nagykereskedelmi árakat.
  • Következő bejelentkezéskor nagykereskedelmi árakon vásárolhat, így kedvezőbben juthat hozzá a termékeinkhez.

*A regisztrációval kapcsolatban az ÁSZF-ben feltüntetett feltételek érvényesek, ezek elfogadása kötelező. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 1.§ (1) bekezdés értelmében gazdasági társaság kereskedőket, viszonteladókat, egyéb jogi személyeket nem illeti meg az Elállási jog!

MIÉRT ÉRDEMES ÉPPEN A MI CÉGÜNKET VÁLASZTANIA?

  • Minden termékünk raktáron van, azonnal kiszolgálható.
  • Széles termékpalettánk a kiterjedt beszerzési hálózatunknak köszönhető.
  • A beszerzéseink legjava közvetlenül a gyártótól érkezik külföldi importból, így kedvező árakat tudunk biztosítani Ügyfeleink számára.
  • Tudástárunk segít eligazodni a LED termékek között, folyamatosan frissülő blogunk pedig ötletet adhat lakásfelújításához vagy saját projektjéhez.
  • Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonban van, a hatályos jogszabályoknak eleget téve működik.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK:

A webuházba feltöltött minden terméket tartjuk raktáron, de eltérő mennyiségekkel. Népszerűbb termékek esetében nagyobb készlettel rendelkezünk, így azokat 1 napos szállítási határidővel szolgáljuk ki, így akár már másnap Önnél lehet. Ritkábban vásárolt termékekből 1-2 darabos készletet tartunk fenn, de a beszerzésük nagyobb mennyiségben is legfeljebb 3-7 munkanap. Mivel raktár kapacitásunk véges, így egyedi, illetve nagy tételű rendelések esetén a gyártóval való egyeztetés után tudunk a szállítási határidőről tájékoztatást adni.

Cégünk az esetek legnagyobb részében biztosítani tudja a csomagok kiszállítását már a rendelést követő napon amennyiben a rendelést 13 óráig leadja a webáruházon keresztül.

A kiszállítás a GLS futárszolgálattal történik.

A csomag feladásáról minden esetben e-mailben csomagazonosítót küldünk. A csomag érkezése az email elküldését követő munkanapon várható.