A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A superflux LED minősége a tervezésben rejlik

A LED chipek, LED alkatrészek királyának is nevezett superflux LED megjelenése teljesen új fejezetet nyitott a LED világítás történetében, akár a hobbi szinten világítástechnikával foglalkozók, akár a szakemberek számára is.

Bár a superflux LED minősége esetében kérdőjelet vethet fel az epoxy anyag, amiből a LED lencséje készül, hisz a DIP LED-ek kevésbé sikeres történetéből tudjuk, hogy a folyamatos oxidáció csökkentheti a fényáramot a használat során, ettől eltekintve azonban e termékek élettartamát a szakemberek mégis kedvezőbbnek ítélik. Mégpedig két szempontból!

Egyrészről a superflux LED minősége a nagyobb méretből adódó kedvező hőtermelés miatt vitathatatlan, ami lehetővé teszi széles hőmérséklet tartományban való üzemelését és kedvezőbb hűtését. Másrészről pedig az egyedi módon kialakított lencse nagy előny, ami a LED chip valós mérete ellenére széles sugárzási szöget biztosít.

A tulajdonképpeni nagy fényerő titka ugyanis a 120°-os sugárzási szög, ezzel pedig valóban széles az a terület, ahol a superflux LED-eket fel lehet használni. Akár közepes fényigényű helyen is megállja a helyét, s mivel RGB színekben is elérhető, így látványos, nagy fényerejű egyedi világítást is lehet belőlük készíteni.

Elmondhatjuk, hogy a superflux LED minősége valóban a tervezés és a különleges tokozás ötvözésének eredménye, ami a kiemelkedő fényerőt adja. Webáruházunkban széles superflux LED kínálatból válogathat és rendelhet könnyen, egyszerűen!



Termékek a kategóriából

Állólámpa fekete, LED-el, háromlépcsős, tompítható 5-ös lámpával - Kasia
A kevesebb több! A Kasia állólámpa ismét ezt bizonyítja. Egyszerű kialakítása nyugalmat biztosít és modern érzést kölcsönöz a belső térnek. A Kasia acélból készült, és fekete színben készült. Magassága 195 cm, átmérője 30...


Luceplan Costanza D13tif állól., alu./fek.
Az állólámpák között klasszikusnak számít a Luceplan Costanza modellje. Kecses alumíniumkerettel és kúp alakú, szitanyomású polikarbonátból készült árnyékolóval győz meg

Maytoni Dallas lámpa, 20 üveggömb, arany
A Dallas mennyezeti lámpa egyenes vonalú fémvázzal rendelkezik, különböző karokkal, amelyek tetején a 20 üveggömb virágként ül, és lámpaburaként funkcionál. Ha a Dallas mennyezeti lámpa melegfehér izzókkal van felszerelve, akkor hangulatos...

Nemi kültéri fali lámpa mozgásérzékelővel, fekete
Nemi egy átlátszó akrilból készült nagy gömböt és egy mozgásérzékelőt tartalmaz. A lefedettségi szög 140°. Érzékelési tartomány 10 m. A fény időtartama 5 sec. és 10 perc között. Az érzékenység és a fény időtartama az alján...

Olvassa el más cikkeinket is


Tamáš Jókai

Tamáš Jókai

Tamáš Jókai egy elismert szerző és szakértő az LED termékek területén. Rendkívül tapasztalt és hozzáértő szakember, aki évek óta foglalkozik a világítástechnikával és az energiahatékony megoldásokkal. Jelenleg Magyarországon él és dolgozik, ahol számos vezető világítástechnikai vállalattal együttműködik.
Facebook-om